Det vackra med konst

För många är konst ett stort och svårt ämne att få grepp om. Egentligen behöver det inte alls vara så. Konst kan i princip vara vad som helst, så länge som betraktaren uppfattar det som konst. I hemmet kan man enkelt få in konst i olika former och miljöer. Det kan exempelvis handla om ett vardagsrum där vackra konstverk hänger längs väggarna. Dock kan konst innefatta mycket mer än så. Att välja att inreda badrummet efter en viss färg eller stil kan även det vara en form av konst. Föredrar man neutrala färger så som vitt, beige och grått kan dessa enkelt kombineras med grafiska former. Detta för att få ett snyggt och prydligt hem. Det viktigaste är att du som skapar konsten upplever den som vacker.

Kolla t.ex. in den första bilden här under, ett riktigt häftigt rum där flera olika detaljer i form av konst gör rummet till en fantastisk oas. Vet tyvärr inte var bilden kommer ifrån.

Detsamma är den andra bilden som jag hittade på elite-kontorsmobler.se och deras ljudabsorbenter. Det är tydligen ett företag som säljer kontorsmöbler, skrivbord, kontorsstolar, utemöbler mm. Och såklart ljudabsorbenter (det var ju därför jag hittade bilden!). Kolla bara vad man kan göra med en heltäckningsmatta. Man får ju ett sådant lyft i rummet med hjälp av lite konst och vackra mönster i golvet. Snyggt!

18 maj 2016